| |
|

Brizganje plastike

Brizganje plastike
Brizganje plastike
Brizganje plastike
Brizganje plastike

Kompanija TEO PLAST bavi se izradom visokokvalitetnih delova dobijenim brizganjem plastike. Našim kupcima nudimo zaokružen ciklus proizvodnje plastičnih delova. Korišćenjem najsavremenijih metoda kontrole kvaliteta osiguravamo da proizvodi dobijeni brizganjem u našoj firmi, nadmaše vaša očekivanja.

Dugogodišnje iskustvo sa renomiranim klijentima garantuje vrhunski kvalitet proizvoda i usluga koji ispunjavaju sve zapadne norme, uz istočne cene samog proizvoda.

Brizganje plastike predstavlja najzastupljeniji postupak prerade plastičnih masa i kao takav, pogodan je za serijsku i veliko-serijsku proizvodnju plastičnih delova. Poznat i kao livenje plastike, ovaj proces je najrasprostranjeniji metod u preradi plastike.

Proces injekcionog brizganja plastike je najzastupljenija metoda za proizvodnju velikih količina svih vrsta plastičnih delova za komercijalnu i industrijsku upotrebu. Proces se započinje ubacivanjem granulata plastike u mašinu za injekciono brizganje, gde se dovodi do tačke topljenja. Istopljena plastika se ubrizgava u šupljinu kalupa pod pritiskom i zatim se kontrolisano hladi. Kao rezultat, plastična masa dobija određeni, prethodno definisani oblik. Ciklus proizvodnje brizganog dela može trajati od par sekundi do nekoliko minuta, u zavisnosti od složenosti i veličine dela. Plastični delovi dobijeni brizganjem mogu biti različitog nivoa kompleksnosti, dimenzija i težine.

Brizganje plastike

U cilju ispunjenja zahteva vašeg biznisa u pogledu ambalaže, strogo se vodi računa o svakom koraku u procesu projektovanja i izrade krajnjeg proizvoda. Uz posvećen pristup i organizaciju, primenom naprednih metoda optimizacije procesa uspeli smo da svedemo gubitke na minimum, postižući time kompetitivnu cenu na trzistu.

Amblaža se poručuje prema definisanim kriterijumima, gde kupac ima mogućnost učestvovanja u procesu planiranja i izrade ambalaže uz blisku saradnju sa timom naših stručnjaka.